Munkatársaink - Zala

 

Andalics Zoltán

Beosztás: Területi igazgató

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: 06-30-277-2253

Település: Zalaegerszeg

 

  

 
 

Jámbor György

Beosztása:Területi Vezető

Email:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon :20-399-7405 , 93-343-870

Település:8868 Letenye Kossuth. u.24

 

Működési területem Zala megye, ezen belül Letenye és vonzáskörzete.

Vállalom ,hogy a biztosítás minden területén az Ön segítségére leszek,

(üzletkötés,kárrendezés,zöldkártya,eligazodás stb.) meglévő és

jövendő ügyfeleimnek, legyen ez bármilyen időben és helyen.

Várom hogy bizalommal forduljanak hozzám.

 
 
 
 
 
Katócs Zsolt

Beosztás:Területi képviselő


 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-30-9793291

Település: Iharosberény

 

A biztosítási szakmában 2007 január óta dolgozom, először a Brókernet cégcsoporton belül független biztosításközvetítői státuszban, a Palladium Brókerház  munkatársaként, majd  2013 január hónaptól a BAG KAPOSVÁR Biztosítási Alkusz Kft.. csapatának vagyok a tagja. 
Lakossági és céges ügyfeleim biztosítási igényeit a személy-, vagyon- és a felelősségbiztosítások teljes palettájával tudom kiszolgálni.

Működési területem Csurgó és Nagykanizsa környéke, de szerte az országban vannak ügyfeleim.

 

 

 


 

Kovács Sándor

Beosztás: Területi igazgató

Kovacs_Sandor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-93-317-741 Mobil: 06-30-957-4299

Település: Nagykanizsa

Szakmai múlt:

A biztosítási szakmában 1991 óta dolgozom, 1994 évtől mint független biztosítási alkusz. Elsősorban Zala megyében tevékenykedem, de a nagyobb távolság sem szabhat korlátokat. A kockázatkezelés területén szerzett szakmai tapasztalataim alapján az alábbi módozatokat közvetítem:

Vagyon-és felelősségbiztosítások:

- kis- és középvállalkozói módozatok, ipari biztosítások , építésszerelés.

- Gépjármű-biztosítások:

- egyéni- és flotta kötelező felelősség- és casco

- Szállítmánybiztosítások

- belföldi- és nemzetközi

- Személybiztosítások:

- egyéni-és csoportos élet és baleset, nyugdíj-előtakarékosság, befektetéses biztosítások adó visszatérítéssel.

- Speciális szakmai felelősségbiztosítások.

- Lakossági vagyonbiztosítások:

- társasházak, lakások teljes körű biztosítása, gépjárműcasco

Biztosítással kapcsolatos kérdésekben tiszteljen meg Ön is, forduljon hozzám bizalommal.

 

 

 

Kövessy József

Beosztás: Területi igazgató

Kovessy_Jozsef

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-93-321-351 Mobil: 06-20-9321-351

Település: Nagykanizsa, Csengery u. 8.

 

Nevem Kövessy József. Zala megyében, Nagykanizsán lakom 1976. óta. Végzettségemet tekintve műszaki szakon végeztem, ugyanakkor a jelenlegi szakmám és érdeklődési köröm inkább a pénzügyi és humán területhez kapcsolódik.

Biztosítási területre 1981. évben kerültem az akkori Állami Biztosítóhoz gépjármű kárszakértőnek. Majd 1986. évben a Hungária Biztosító Rt. megalakulásakor - amikor a teljes gépjármű-kárrendezés a Hungária Biztosítóhoz került - a Hungária Biztosító Rt. Zala megyei Gépjármű-kárrendezési Igazgatóságánál a műszaki vezetői állást töltöttem be 1990. év végéig.

1990. december 1. napján alakult meg Zala megyében a Providencia Biztosító Rt., melynek alapító tagja voltam. Itt kerültem először kapcsolatba az üzleti területtel, melyet hamar megkedveltem. Két év alatt Zala megyében egyik kollégámmal megszerveztük a Providencia Biztosító Rt. hálózatát, amely magába foglalta a Magyar Posta Rt. hálózatát is.

Két sikeres év után úgy éreztem, hogy ebben a szakmában vannak még lehetőségek - melyek a Providencia Biztosítónál nem voltak elérhetőek - melyet ki kell próbálnom. Úgy véltem, hogy azokat a terveket, melyeket elképzeltem, csak úgy tudom megvalósítani, ha alkuszi tevékenységet folytatok. Így kerültem kapcsolatba 1992. decemberében a BAG KAPOSVÁR Biztosítási Alkusz Kft.-vel, ahova az akkori Providencia Biztosító Rt. Nagykanizsai Kirendeltségének üzletkötői is követtek. Ekkor alakult meg 8 fővel a Zala megyei Területi Igazgatóságunk, melynek területi igazgatója lettem. Az azóta eltelt időszak alatt nagyon szép üzleti eredményekkel büszkélkedhetünk, hiszen Zala megye legjelentősebb ipari, kereskedelmi és szolgáltató egységeinek megbízásait élvezhetjük. A közszférában is jelentős sikereket könyvelhetünk el, mivel a Zala megyei önkormányzatok, kórházak nagyobb része a mi kezelésünkben van.

Úgy gondolom, hogy üzleti partnereimet teljes mértékben sikerült kiszolgálnom, és a jövőben is ezen kívánok dolgozni az Igazgatóság területén tevékenykedő összes munkatársammal együtt.

 

 

Mészáros Beáta

Beosztás: területi igazgató

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil: 06-30-2566-846

település: Zalaegerszeg, Bak

 

Mészáros Beáta vagyok, végzettségem szerint vegyészmérnök. A biztosítási szakmával 1993-ban kerültem kapcsolatba, az akkori Állami Biztosító zalaegerszegi területi irodájának gépjármű kárügyintézőjeként. 1996-ban a mostani Uniqa Biztosító felkérésére a nagykanizsai megyei igazgatóságon dolgoztam 2012-ig. Az ott töltött évek alatt a biztosítási szakma szinte minden területével megismerkedtem.

Üzleti tevékenységemet 2012-ben kezdtem a Groupama Garancia Biztosítónál. Nagyon hamar szembesültem azzal, hogy ügyfeleimet csak biztosítóktól függetlenül tudom lelkiismerettel, a legjobb szakmai tudásom szerint segíteni a számukra leginkább megfelelő biztosítási védelem megteremtésében, ezért 2013-óta biztosítási alkuszként dolgozom, 2014 novembere óta a BAG KAPOSVÁR Biztosítási Alkusz Kft. munkatársaként.

Személyes tapasztalatom, hogy egy kárügy kapcsán a kártérítés elégtelenségének, és emiatt az ügyfelek csalódottságának oka legtöbbször az, hogy nem a számukra megfelelő, vagy rosszul kidolgozott biztosítással rendelkeznek. Munkám során ezért mindig az esetleges káreseményeket és az egyedi kockázatokat figyelembe véve teszek javaslatot a legjobb ár-érték arányú biztosítási termék kiválasztására. Kárügyekben nemcsak a nyomtatványok kitöltésében, de valós tanácsadással is segítem ügyfeleimet. Mottóm: „Egy kárt tudni kell bejelenteni is…”

Főbb szakterületeim:

-        vállalati és lakossági vagyonbiztosítások

-        gépjármű-biztosítások (casco, gfb., értékvédelem)

-        felelősségbiztosítások

-  személybiztosítások (baleset-, kockázati élet-, diák és utasbiztosítások, időskori biztosítások)

A felsoroltakon kívül bármely biztosítással kapcsolatosan forduljon hozzám bizalommal!

 

 

 

 

Sándor László

Beosztás: Területi igazgató

 

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.bagkapos.hu

Mobil: 06-70-603-9469

Település: Nagykanizsa

Üdvözletem!

Sándor László vagyok Nagykanizsáról és 2001- óta foglalkozom biztosítási termékekkel. Tanácsaimmal és munkásságommal a következő témakörökben tudok a hozzám fordulóknak szolgálatára lenni!

·         Magánszemélyek teljes körű kiszolgálása (lakás- autó- élet- baleset- egészség- megtakarítási biztosítások)·         Kis és Közép Vállalati vagyon- felelősség biztosítások közvetítése

·         Önkormányzati biztosítások közvetítése

·         Egyedi vagyonbiztosítások megpályáztatása

 

 

 

 

Szabó Károly

Beosztás: Területi igazgató

Szabo_Karoly2

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-83-312-935 Mobil: 06-30-905-1637

Település: Keszthely, Kacsóh P. u. 6.

 

Több mint 20 év biztosítás-szakmai gyakorlat és az ezzel járó élettapasztalat birtokában kínálom fel tevékenységemet elsősorban vagyon- és gépjármű biztosítások terén, de természetesen más jellegű módozatokkal is állok meglévő, és leendő ügyfeleim rendelkezésére. Tevékenységi területem nincs behatárolva, az egész ország területére kiterjedhet. 

Minden megkeresést diszkréten kezelek!

 

 

 

Sziva Katalin

Beosztás: Területi igazgató

 

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.bagkapos.hu

tel.: 30/99-753-22

Település: Nagykanizsa

Üdvözlöm!

Közgazdászként végeztem, 2010 óta dolgozom biztosítási területen, korábban vállalati, vállalatirányítási területen tevékenykedtem, így a vállalatok komplex működését átlátom. Szeretek tanulni, és szeretem a kihívásokat! Vállalati biztosításokon kívül a biztosítási termékek teljes körét szívesen értékesítem, legyen szó életbiztosításokról, befektetésekről, lakás- vagy felelősségbiztosításokról. Empatikus, lelkiismeretes személyiség vagyok rugalmasan alkalmazkodom az Ön munkabeosztásához, igényeihez. Hívjon bizalommal!