ÜZLETI FILOZÓFIÁNK

A biztosítási piacon egymás után jelennek meg új biztosítók új szolgáltatásokkal és új módozatokkal. Ajánlataik között azonban jelentős díj- és tartalmi különbségek vannak, gyakran még azonos módozatok esetén is.

Ezek közül választani – megfelelő szakmai ismeretek nélkül nehéz.

Megértjük, ha a biztosítási anyagok áttanulmányozását, tucatnyi biztosítási ügynök végighallgatását unalmasnak és időrablónak tartja, de egy jól kidolgozott biztosítási rendszerre Önnek is szüksége van.

Cégünk 1991 óta működik. Magas szintű szakmai és piaci ismereteink alapján optimális feltételekkel tudunk testre szabott biztosítási megoldásokat ajánlani. Így megóvhatjuk Önt egy téves döntés drága következményeitől.

Ellentétben a biztosítók ügynökeivel, csak megbízóinknak vagyunk elkötelezve. Semleges és független szaktanácsadóként az a feladatunk, hogy a széleskörű biztosítási piac ajánlatai közül a legmegfelelőbbet dolgozzuk ki az Ön számára.

Levesszük az Ön válláról a biztosításokkal kapcsolatos ügyintézés minden gondját. Segítséget nyújtunk a kárrendezésben is, természetesen az Ön érdekeit képviselve. Segítünk abban is, hogy megfelelően tudjon gondoskodni cége tulajdonosainak és dolgozóinak jövőjéről, anyagi biztonságáról.

Egy jó biztosítási rendszer kidolgozása Önnek csupán némi idejébe kerül. Teljeskörű megbízása esetén szolgáltatásaink igénybevétele az Ön számára ingyenes, mivel költségeinket a velünk szerződésben álló biztosító társaságok térítik meg.

Az előrelátó üzletember tisztában van azzal is, hogy a biztosítások mellett az aktív személy- és vagyonvédelem, a megelőzés is elengedhetetlenül fontos.

Kockázat-elbíráló képesítéssel rendelkező szakembereink segítenek Önnek egy reális biztosítási szerződés létrehozásában. A körültekintő biztosítási alkusz a megelőzéshez is segítséget nyújt, mert így a biztosítási díj csökkenhet.

Ahogy nincs két egyforma tojás, úgy nincs két egyforma vállalkozás vagy biztosítás sincs. Ön és munkatársai ismerik a saját cégüket és az ott előforduló kockázatokat, mi pedig a különböző megoldási lehetőségeket a biztosítások és a kármegelőzés terén. Így lehetünk értékes partnerei egymásnak.